Пропускане към основното съдържание

Радвайки се на живота....

Като начало днес бях зарадван с една много бърза реакция и билет за София. Не съм очаквал чак толкова бързо да стане и съм благодарен на хората, които ми помогнаха (не ми се ще да цитирам имена поради ред прочини). Е, ще трябва по-късно да се обадя за да ми запазят място до пътеката (там се чувствам най-удобно), но това са бели кахъри. Пътуването ми ще продължи почти 13 часа, но ме открехнаха за място на летището на Истанбул, където има контакт и безплатна безжична връзка, което означава че ще мога да си прекарам времето приятно :-)
Другото, което ме възрадва сутринта беше едно писание в блога на малката ми щерка. Там съм представен и описан по един доста достоверен начин, изключая разни дребни факти като например че не съм само "калкулатор с гласово набиране", но и нещо като говореща и ходеща енциклопедия. Тъй, де, да се самопохваля, че циганката умря. Освен това покрай Toy Dolls и Nightwish (имам им пълната дискография) \m/ съм фен на ABBA, Edith Piaf, Elvis (The King), Adamo (и френската естрада като цяло), Celentano (и италианската музика), класика и какво ли още не. За това, че си умирам да хвана някого за канарче си е вярно, но се опитвам в последно време да не засипвам хората с толкова информация и лични разсъждения. Но не е лесно, какво да се прави - професионална деформация (и даскал съм бил)
За всички интересуващи се съм намислил да напиша в няколко части един пътепис за Азербайджан. Интересна страна, интересни хора, обичаи и т.н. Както се казва "Очаквайте включване" :-)

Коментари

Аз споменах само Той Долс и Найтуиш, защото това ще е интересно за моите читатели. Иначе то си е ясно, че не слушаш само това. Ех, че сии. Иначе и за енциклопедия с гласово набиране ставаш :)

Поздрави :)